Welkom bij uw specialist in duurzaam, ontwikkelingsgericht speelgoed!
De webshop van Ergospel richt zich naar de bewust opvoedende ouder, thuisonderwijzers, (kleuter)leerkrachten en (ergo)therapeuten. Het aanbod in houten en educatief speelgoed werd zorgvuldig samengesteld met oog op de ontwikkelingswaarde én duurzaamheid van elk product.
duurzaam babyspeelgoed duurzaam speelgoed voor peuters wereldspelspeelgoed houten speelgoed van Grimms houten speelgoed van Grapat boeken en luisterverhalen gezelschapsspellen creatief en knutselmateriaal houten speelgoed blokken educatief speelgoed voor kleuters oefenmateriaal en therapiemateriaal hoouten puzzels living puppets handpoppen wobbel borden volledig aanbod duurzaam speelgoed
Vind je niet wat je zoekt? Het winkelaanbod is ruimer dan de onlinecatalogus, dus misschien neem gerust even contact op. Ik help je graag verder!

Ben je in de buurt van Ronse? Spring dan gerust vrijblijvend binnen in de winkel! Je vindt er nog een ruimer aanbod en van heel wat producten is er ook een demomodel dat je eerst even kan uitproberen zodat je precies weet wat je koopt!

Tot binnenkort!
vriendelijke groetjes,
Jennifer
Ergospel speelgoedwinkel - JB Dekeyserstraat 21 - 9600 Ronse - 0474/79.90.91
E-mail: jennifer @ ergospel.be