Welkom bij uw specialist in duurzaam, ontwikkelingsgericht speelgoed!
Ergospel als speelgoedwinkel te Ronse, is gegroeid vanuit de liefde en passie voor de ontwikkeling van jonge kinderen. Als kinderergotherapeute ging ik voor mijn praktijk heel vaak online op zoek naar duurzaam en ontwikkelingsgericht speelgoed. Toen ouders van cliëntjes steeds vaker gingen vragen om mee te kunnen bestellen plaatste ik voor hen een speelgoedrekje in mijn praktijkruimte.

Uit dit rekje is uiteindelijk de hele winkel gegroeid. Nog steeds selecteer ik het speelgoedaanbod aan de hand van dezelfde belangrijke criteria, zijnde duurzaamheid en ontwikkelingsgericht.

In de winkel is een groot deel van het aanbod houten speelgoed, maar je vindt bij Ergospel ook duurzaam speelgoed in bioplastic, 100% veilige en duurzame kunststoffen, FSC karton, natuurrubber, biokatoen... Duurzaamheid gaat immers niet enkel om het materiaal dat gebruikt werd op zich, maar ook om de productiewijze en de uiteindelijke levensduur van het speelgoed.

Volg je Ergospel op facebook of instagram? Dan zal je ook dikwijls #ergospeeltips te zien krijgen. Deze posts gaan telkens over hoe je bepaalde vaardigheden bij een kind, als ouder of leerkracht spelenderwijs kan stimuleren.
Ergospel speelgoedwinkel - JB Dekeyserstraat 21 - 9600 Ronse - 0474/79.90.91
E-mail: jennifer @ ergospel.be